Brian Shubrook, Pafos

Brian Shubrook, Pafos
Όταν κατοικήσαμε στην Πάφο αποφασίσαμε, αφού θα μέναμε εδώ για πολύ καιρό, να εγκαταστήσουμε Φ/Β.

Κάναμε την έρευνα μας σχετικά με το κόστος και την εξοικονόμηση ( 324 μέρες ηλιοφάνειας στην Κύπρο) και ήταν πολύ γρήγορα ολοφάνερο ότι η επένδυση θα αποσβενόταν πολύ σύντομα, ειδικά λόγω του ψηλού κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ζητήσαμε προφορές από διάφορες εταιρείες οι οποίες ήταν ποικίλων τιμών.

Το τι πάντα με εντυπωσιάζει όταν παίρνω κάποιες προσφορές δεν είναι μόνο η τιμή αλλά και η ανταπόκριση και ο επαγγελματισμός. Σε αυτό η SUXEED SOLAR υπερείχαν με διαφορά από τους ανταγωνιστές τους και για αυτό δεν δίστασα να τους επιλέξω.

Δεν απογοητευτήκαμε αφού η SUXEED SOLAR ανάλαβε την απαιτούμενη διαδικασία αίτησης προς την ΑΗΚ και απλά περιμέναμε το ‘πράσινο φως’ για να προχωρήσει η εγκατάσταση η οποία ήταν γρήγορη, αποτελεσματική. Οι τεχνικοί της SUXEED SOLAR ήταν πολύ ευγενικοί, οργανωμένοι και άφησαν τους χώρους εργασίας καθαρούς. Η εγκατάσταση πέρασε τον έλεγχο της ΑΗΚ και βάλαμε σε λειτουργία και το πολύ χρήσιμο σύστημα παρακολούθησης της παραγωγής.

Κάποιες αρχικές απορίες μας γρήγορα απαντήθηκαν από την τεχνική ομάδα και δεν έχουμε κανένα δισταγμό να προτείνουμε την SUXEED SOLAR σε άλλους, κάτι το οποίο έχουμε ήδη κάνει.

Και όταν, ένα χρόνο μετά, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το σύστημα πάλι επιλέξαμε την SUXEED SOLAR καθώς και για αλλαγή του συστήματος του ηλιακού θερμοσίφωνα με καινούργια πλαίσια και με πιο μεγάλο κύλινδρο ζεστού νερού.

Όλα λειτουργούν τέλεια και για αυτό είμαστε χαρούμενοι που επιλέξαμε την SUXEED SOLAR.

Brian Shubrook
Secret Valley
Pafos

Brian Shubrook, Pafos

You may also like / Επισκεφτειτε Επισησ